Εγγραφή News Letters
e-mail:

Εκθέσεις
ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Ημερομηνία έναρξης: 11/12/2015 Ημερομηνία λήξης: 13/12/2015

 

Το πιο νόστιμο Φεστιβάλ στην πόλη μας, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα στην Γλυφάδα», το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Γλυφάδας και ο ΕΟΣΣ, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν ιδιαίτερες γεύσεις από το Αιγαίο, την Μακεδονία, την Θράκη, το Ιόνιο, την Κρήτη, την Θεσσαλία και την Ήπειρο.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραγωγοί από περιοχές της Ελλάδας

παρουσιάζουν τα προϊόντα τους

 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα γαστρονομικό υπερθέαμα περιμένει τους επισκέπτες, το οποίο θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι chef: πιτιά Νισύρου, μαραθοτηγανίτες Σερίφου, κολοκυθοκεφτέδες Ρόδου, αρντιστά Αστυπάλαιας, μιρμιζέλι Καλύμνου, μπουρμπουρέλια Κεφαλονιάς, πουλέντα Ιθάκης, φάβα Αμοργιανό, ντάκος Κρητικός, χαλβάς Νάξου, Παριανή μακαρονάδα, ξεροτήγανα Λέρου, Τηνιακή πατατού, κατημέρια ανεβατά Σάμου, φακόρυζο Χάλκης και πολλές ακόμη γεύσεις και προκλήσεις περιμένουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους, με την πολύπλευρη υποστήριξη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, πρωτοπόρου στον χώρο της γευστικής εκπαίδευσης.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 11/12: 4μμ-9μμ

Σάββατο 12/12: 10πμ-9μμ

Κυριακή 13/12: 10πμ-9μμ

 

Τόπος  : Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας (ΔΑΚ ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ), Φοίβης 14 και Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά, Γλυφάδα, Τηλέφωνο:210-8943800

 

 

 

© 2007 Ε.Δ.Π.Α. All rights reserved.