Εγγραφή News Letters
e-mail:

Εκθέσεις
1η Βιολογική - Οικολογική Έκθεση
Ημερομηνία έναρξης: 09/10/2003 Ημερομηνία λήξης: 12/10/2003

1η Βιολογική - Οικολογική Έκθεση

 

9 έως 12 Οκτωβρίου 2003

Πλατεία Κοτζιά

Η σημαντικότερη Έκθεση Βιολογικών & Οικολογικών Προϊόντων που περιμέναμε όλοι, διοργανώθηκε το διάστημα 9 έως 12 Οκτωβρίου 2003 στην πλατεία Κοτζιά, στην Αθήνα. Διοργανωτές ήταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, για τον οποίο γίνεται παρακάτω λεπτομερής αναφορά και η εταιρεία εκθέσεων INTERFORUM ΕΠΕ, με διευθύνοντα τον εκδότη κύριο Ηλία Μπουκουμάνη.

Στην οικολογική έκθεση συμμετήχαν παραγωγοί πιστοποιημένων νωπών βιολογικών προϊόντων, μεταποιητές βιολογικών προϊόντων, φορείς που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, ειδικά καταστήματα, μελισσοκόμοι, όσοι ασχολούνται με προϊόντα αγνής διατροφής, καθώς και εκδότες με βιβλία και περιοδικά που ασχολούνται με την οικολογία και γεωργία.

Στόχος των διοργανωτών να γίνεται κάθε χρόνο η έκθεση βιολογικών προϊόντων μεγαλύτερη, καλύτερη και γνωστότερη σε όλη την Ελλάδα. Να δημιουργηθεί οικολογική συνείδηση σε μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών. Ζητούμενο είναι και η δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων σημείων πώλησης των οικολογικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Ως χώρος επιλέχθηκε η πλατεία Κοτζιά και είναι ότι καταλληλότερο, μιας και βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας, είναι δε σημείο αναφοράς και με πυκνό δίκτυο συγκοινωνιών από όλη την Αττική. Υπολογίζεται ότι στις 4 ημέρες λειτουργίας της έκθεσης την επισκεφθηκαν πάνω από 70.000 καταναλωτές.

 

© 2007 Ε.Δ.Π.Α. All rights reserved.